Studio Evydaily

About us

Fauve vintage! Een shop paradijs gecreëerd met liefde voor fashion en vintage, in een tijd die vraagt om een andere, duurzame kijk op mode & lifestyle. ‘The way we like it’, de mooiste designer items scoren alsof je hebt geshopt in de kleine straatjes van New York, Amsterdam, London en Parijs.

Wat Fauve vintage uniek maak ten opzichte van de meeste second-hand shops is het concept. Wij verkopen een door ons gemaakte selectie en de inbrenger krijgt 50% van de opbrengst als tegoedbon van haar favoriete shop of 40% op haar rekening. Zo omarmen we samen de ‘slow fashion movement’ en dragen we een steentje bij aan een mooiere wereld.

De collectie zal dagelijks variëren en te koop zijn via Instagram of op locatie. In verband met diverse markten en pop-ups is de studio gesloten. Volg ons dagelijks via Instagram en vanaf april staat we weer op de Sunday Market bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Tevens staan er meerdere pop-ups en events in de planning, zodra we de data definitief laat ik het via de socials weten.

Ook kun je bij mij thuis langskomen om iets te passen en/of op te halen. Stuur een DM, app 0614324354 of vul het contactformulier in, dan plannen we samen een ander moment in. Volg ons op Instagram @fauvevintage en & stay tuned!

Bisous,
Fauve vintage

P.S: Shout-out naar Frankie’s Favorites in Eindhoven , dankzij Frankie draaien we dit unieke second-hand concept en daar zijn we super dankbaar voor! Check @frankiessfavorites of ga langs, meer dan de moeite waard!!
Studio Evydaily

EvyDaily

About us

About us

Evydaily designer vintage! Een shop paradijs gecreëerd door twee vriendinnen met een liefde voor fashion en vintage in een tijd die vraagt om een andere, duurzame kijk op mode & lifestyle. Onze droom, het hebben van een boutique waar alles te koop is waar wij van houden is uitgekomen. ‘The way we like it’, de mooiste designer items scoren alsof je hebt geshopt in de kleine straatjes van New York, Amsterdam, London en Parijs. Met bloed, zweet, wijntjes & eindeloos klussen in onze studio is dat gelukt!

Wat Evydaily designer vintage uniek maak ten opzichte van de meeste second-hand shops is het concept. Wij verkopen een door ons gemaakte selectie en de inbrenger krijgt 50% van de opbrengst als tegoedbon van haar favoriete shop of 40% op haar rekening. Zo omarmen we samen de ‘slow fashion movement’ en dragen we een steentje bij aan een mooiere wereld.

De collectie zal dagelijks variëren en is te koop via Instagram. Wil je graag zelf komen kijken, voelen en passen? Dit kan 7 dagen per week op afspraak in onze studio. Ook kun je bij ons terecht voor creative & reworked treasures op het gebied van home & art. Volg ons op Instagram @evydaily.designervintage & wees welkom in de studio!

Liefs,
Yve & Eef

P.S: Shout-out naar Frankie’s Favorites in Eindhoven , dankzij Frankie draaien we dit unieke second-hand concept en daar zijn we super dankbaar voor! Check @frankiessfavorites of ga langs, meer dan de moeite waard!!