How it works

Instagramshop

Dagelijks posten wij op onze Instagram-feed en stories de mooiste items die we verkopen, wanna-haves, inspiratie en ‘about us’ momenten. Super leuk om te volgen, stel je notificaties in om geen post te missen!

Alleen items in een post met een prijs daarbij vermeldt kun je bij Fauve vintage kopen!
Zie je iets moois voorbijkomen? Deze zijn gelijk te koop door een DM te sturen! De eerste geïnteresseerde krijgt van ons een bevestiging en ontvang je de verzend- en betaalvoorwaarden van ons. Het is belangrijk om op dat moment in de chat te blijven! Na betaling van ons betaalverzoek (welke verstuurd wordt in deze chat) wordt jouw item zo spoedig mogelijk aan je verzonden via PostNL. Ruilen, reserveren, retourneren is bij ons niet mogelijk.
All online sales are final. Twijfel je over de maat, stuur ons gerust een DM of check de sites van de brands. Wij vermelden de Nederlandse maten.

In onze stories wordt extra veel gepost! Deze post zijn 24 uur zichtbaar en houden we up-to-date qua sales. Zo kun je elke dag zien wat er nog beschikbaar is.

  • Zet je notificaties aan! Ga naar onze Instagram feed @fauvevintage en druk op het ‘belletje’ rechts bovenin. Zet de meldingen berichten/stories/video naar keuze aan. Zo mis je geen post!
  • DM voor de snelste reactie. Dit doe je door op het ‘vliegertje‘ te drukken in de post.

Studio@home

In de studio@home van Fauve vintage verkopen wij curated fashion & lifestyle treasures. Bij ons scoor je de mooiste items die je ook in de kleine straatjes van New York, Amsterdam, London en Parijs zou kunnen vinden. Hou dat gevoel vast en kom langs in de studio!

  • Stuur ons een DM, app 0614324354 of vul het contactformulier in, dan plannen we samen een shop-afspraak in.
  • Spontaan even langskomen doordeweeks? Altijd goed maar laat het even weten zodat je niet voor een dichte deur staat.

Inbrengen

Heb jij een kast vol items die je niet meer draagt van de mooiste merken als Isabel Marant, Anine Bing, Ba&sh, Ganni, Forte_Forte, Closed, Monique van Heist, Acne Studios, American Vintage, Dante6, By Marlene Birger, Antik Batik, Golden Goose, Bella Dahl, Elisabetta Franchi, Notes du Nord, Baum und Pferdgarten, Claes Iversen, Alexander Wang, See by Chloe en/of designer tassen en schoenen? Maak een afspraak en kom langs!

Uiteraard dienen alle items schoon, in good condition en fashionable te zijn. Wij maken een selectie en schrijven je in. Alles wordt geprijsd, krijgt een unieke code en gaat het de studio in. Tussentijds kun je mee kijken naar de status door in te loggen op jouw persoonlijke account.

De keuze is aan jou of je 50% van de opbrengst aan shoptegoed wil verdienen bij jouw favoriete winkel of 40% op je rekening. Wanneer jouw favoriet shop nog geen partner van ons is, gaan we daar alles aan doen hen partner te maken. Onze huidige partners zijn; Stijl Bergen, Camelot, Stijl Sport, Moma Klein warenhuis, Sindycate of Labels en er komen er nog veel meer bij!

Het winterseizoen loopt van 1 februari tot 1 september, het zomerseizoen van 1 september tot 1 februari. Aan het eind van elk seizoen kun je jouw items die nog geen nieuwe liefde hebben gevonden ophalen, of we kunnen het aan het goede doel schenken.

Rules

  • Items die ingebracht worden zijn schoon, in good condition en fashionable. Zonder vlekken, gaatjes en niet gepild.
  • Zie je online iets voorbij komen? Stuur een DM of app 0614324354
  • Je ontvangt een bevestiging met de verzendvoorwaarden, blijf in de chat en betaal binnen 30 minuten na ontvangst van het betaalverzoek.
  • Ruilen, reserveren, retourneren is helaas niet mogelijk, all online sales are final.
  • Wil je extra informatie over materiaal/kwaliteit/pasvorm? Stuur ons een DM.
  • Wij vermelden de Nederlandse maten, check de sites van de brands voor de maatvoering voordat je beslist een item aan te schaffen.